1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. 2014 Eesti HipHop Festivali peaesineja on DOPE D.O.D Hollandist
2014 Eesti HipHop Festivali peaesineja on DOPE D.O.D Hollandist

2014 Eesti HipHop Festivali peaesineja on DOPE D.O.D Hollandist

dopedod_poster15-16 august juba kaheksandat korda toimuv Eesti HipHop Festival toob Elvasse Eesti hiphop kultuuri sõbrad ja räppmuusika austajaid. Seekordse festivali peaesinejaks piiri tagant on Hollandis baseeruv hiphop grupp Dope D.O.D., kes on suht lühikese tegutsemisaja jooksul võitnud fänne üle maailma: USA-st kuni Venemaani välja. Dope D.O.D on oma modernsema hiphop soundiga võitnud ka Eesti noorte poolehoiu.

Lisaks eestima parimatele artisitidele nagu Suur Papa, 5Loops, Metsakutsu, Beebilõust, DVPH, Abraham, Genka ja Tommyboy on laval veel üle kolmekümne kohaliku hiphop artisiti ning nagu iga aasta võetakse mõõtu break dance võistlustel ja tänavakorvpallis ning algajatel on võimalus oma esimene lavaproov teha “Yo! Hoov” nimelisel vabamikrofoni sessioonil. Lisaks teevad Eesti parimad graffitikunstnikud Eesti pikima, ligi 40 meetrise graffitiseina.

Eesti HipHop Festival toimub Elvas, Tartumaa Tervisespordikeskuse alal. Piletite ja muu informatsioon festivali kodulehelt www.eestihiphopfestival.ee

Head Uudised GoodNews