1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. PADJAKLUBI FÄNNIDELE I Kristiine noortekeskuses toimub Facebooki kaudu kohtumine näitleja Grete Kleiniga
PADJAKLUBI FÄNNIDELE I Kristiine noortekeskuses toimub Facebooki kaudu kohtumine näitleja Grete Kleiniga

PADJAKLUBI FÄNNIDELE I Kristiine noortekeskuses toimub Facebooki kaudu kohtumine näitleja Grete Kleiniga

Kõik Padjaklubi fännid saavad teisipäeval kell 17.00 Kristiine noortekeskuse Facebooki kaudu kohtuda ja küsimusi esitada Grete Kleinile. Koolivaheajal on noorsootöötajad noorte jaoks sotsiaalmeedia vahendusel olemas esmaspäevast reedeni.

Kristiine linnaosa vanem Jaanuse Riibe sõnul on noortekeskuse koolivaheaja programm põnev ja kaasab noored online-tegevustesse. „Võib tunduda üllatav, kuid linnaosa noored võtsid omaks Kristiine noortekeskuse online-tegevused väga hästi, noored jälgivad noortekeskust sotsiaalmeedias ja vastu saavad palju kasulikke teadmisi ning oskuseid. Ma kiidan meie noorsootöötajaid ja loodan, et eriolukord ei kesta liiga kaua, kuid see kogemus virtuaalselt noortekeskusest on kahtlemata põnev ja vajalik,“ selgitas Riibe.

Mõned näited Kristiine noortekeskuse koolivaheaja (20.04 – 24.04.20) virtuaalse noortekeskuse tegevustest:

  • esmaspäeval on Facebookis ja Instagramis filmi ja sarja päev.
  • kõik Padjaklubi fännid saavad teisipäeval kell 17.00 Kristiine noortekeskuse Facebooki kaudu kohtuda ja küsimusi esitada laulja ja näitleja Grete Kleinile.
  • kolmapäeval on Instagramis Kristiine Noortekeskuse päev ja toimub lõbus kahoot ehk online-viktoriin „Kui hästi tead Kristiine Noortekeskust tegelikult?“. Facebookis on samal päeval ka treening noorsootöötaja Erkoga.

Traditsiooniline Kokandusklubi on koolivaheajal pühendatud kiirnuudlitele, igal päeval jagatakse üks huvitav retsept. Reedel on Facebooki lehel planeeritud saksa keele õppevideo tund. Ja kindlasti postitakse lisaks ka palju spontaanseid asju – filmi või raamatu soovitused, puust ja punaseks, hea teada rubriikides ja veel palju muud.

Kristiine noortekeskus on alates 16. märtsist suletud. Senikaua pakub noortekeskus online noorsootöö võimalusi noortele läbi oma sotsiaalmeediakanalite – InstagramiFacebooki ja TikToki. Noortekeskuse virtuaaltuuriga saad tutvuda SIIN.

Head Uudised GoodNews