1. Avaleht
  2. Inimene
  3. Selgunud on „Eesti Parim Teenindaja 2014” võitjad
Selgunud on „Eesti Parim Teenindaja 2014” võitjad

Selgunud on „Eesti Parim Teenindaja 2014” võitjad

HeaTeenindusKuuTäna Tallinna Hea Teeninduse Päeva teises pooles said sai selgeks, kes on Eesti Parim Teenindaja 2014.

Esikoha vääriliseks tunnistati Kuressaare neiu Teele Adamson – Swedbank AS erakliendikonsultant.

Teise koha sai Kaire Hunt Tallinnast – Eesti Meremuuseumi külastusjuht.

Kolmandale kohale tuli Tartu neiu Julija Kulakovskaja – Elion Ettevõtted AS vanemkonsultant.

Žüriiliige Tairi Leis – Eesti Parim Teenindaja 2013 võitja, Eva Boutique juhataja ja kohvik Armastus teenindusjuht Tartust kommenteeris Teele võitu järgmiselt: „Peale esimest situatsiooni lahendit (Eesti teiste piirkondade Parim Teenindaja konkursil) oli minu jaoks selge, kes on selle aasta võitja. Tegemist on teenindajaga, kelle klient ma tahaksin olla.“ Teele trumpidena tõi ta välja temast kiirgava positiivsuse, särava isiksuse, armsa oleku ja tohutu siiruse.

Teele valiti Eesti Parimaks Teenindajaks ka Hea Teeninduse Päeva publiku poolt. Samuti kuulub Teelele tänavu ka Eesti teiste piirkondade Parim Teenindaja 2014 konkursi esikoht.

Kaire Hunt eristus oma elukogemuse ja kindlameelsusega. Tema lahendustes paistis silma leidlikkus, rahulik meel ja selge teadmine, mida järgmisena teha.

Julija Kulakovskaja puhul võlus žüriid tema empaatiavõime ja soov klienti tõeliselt aidata. Plussidena toodi välja veel tema lugupidav ja loomulik olek ning temast õhkuv soojus.

Eesti Parimat Teenindajat valiti tänavu 11.ndat korda.

Eesti Parim Teenindaja konkursi võitjaid premeerisid EMT, Swedbank, 1182, Hansabuss, Denim Dream, Forum Cinemas ja Tallink Hotels.

Head Uudised GoodNews