1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Tallinn täitub tantsu, kuulsuse ja säraga
Tallinn täitub tantsu, kuulsuse ja säraga

Tallinn täitub tantsu, kuulsuse ja säraga

Sel nädalal leiab Tallinnas aset rahvusvaheline tänavakultuurifestival JJ-Street Baltic Session, mis toob Eestisse staaridega nagu Madonna ja Michael Jackson koostööd teinud koreograafid, ligi 500 tantsijat, tänavakunstnikud ning säravad etteasted Nokia Kontserdimajas.

14.-20.oktoober näeb Tallinnas erinevaid põnevaid võistlusi ja tegevusi, mis kulmineeruvad 20.oktoobril JJ-Street Baltic Sessioni peasündmusega Nokia Kontserdimaja laval. Teisipäeval astuvad Solarise keskuses „Witness the Beauty” eriüritusel võitlustulle meigikunstnikud ja juuksurid. Kolmapäeval saab JJ-Street Tantsukooli uues majas õppida dancehall`i tantsustiili ning Jamaica rütme Soome parimalt treenerilt.

Ühiskondlikult laiema eesmärgiga on aga tänavakunstivõistlus Street Art Jam, mille tulemusel muutuvad soditud Vanalinna seinad graffiti meistriteosteks. Nimelt puhastatakse Vanalinnas mitmed seinapinnad, kuhu on aastate jooksul soditud ning selle asemel loovad maailma tippmeistrid graffitis seintele säravad joonistused, mis jäävad Vanalinna kaunistama pikemaks ajaks. Street Art Jam`i põhivõistlus leiab aset reedel, 18.oktoobril.

Tõsiseid oma ala professionaale tänavatantsus näeb aga 20.oktoobril Nokia Kontserdimajas, kus toimuvad tantsulahingud 14 erinevas kategoorias, esineb üle 70-aastaste hiphopparite tantsutrupp ning laval näitavad oskusi Madonna, Michael Jacksoni ja Missy Elliot`i tantsuõpetajad. Päev läbi saab kaasa elada parimatele tantsijatele UK-st, Soomest, Valgevenest ja teistest maailma riikidest. Kohal on Ameerika Supermodelli külaliskohtunik Benny Ninja, kes on Eestis juba mitmendat korda.

Ürituste kohta leiab rohkem infot JJ-Street Baltic Sessioni kodulehelt ja Facebookist.

Piletid suurüritusele on saadaval veel loetud päevi Ticketpro esindustest üle Eesti.

Head Uudised GoodNews