1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. Valentinipäeval kinos „Romeo ja Julia“ ja romantiline õhtusöök
Valentinipäeval kinos „Romeo ja Julia“ ja romantiline õhtusöök

Valentinipäeval kinos „Romeo ja Julia“ ja romantiline õhtusöök

Vaid valentinipäeva õhtuks toob Forum Cinemas Coca-Cola Plazas korduslinastusena kinno hinnatud tantsuetenduse „Romeo ja Julia“.

“Möödunud aasta lõpus linastunud „Romeo ja Julia“ kuulutati 2019. aasta oodatuimaks tantsuetenduseks. Just valentinipäev on hetk, kus seda oleks kõige sobilikum uuesti vaatama tulla,” ütles ettevõtte turundusjuht Katre Kärner. Ülekanne on kinokavas vaid ühel õhtul.

Ühe hinnatuima kaasaegse tantsu koreograafi Sir Matthew Bourne’i „Romeo ja Julia“ pakatab noorusest ja elujõust. Esitajateks on Ühendkuningriigi säravaimad tantsijad tantsutrupist New Adventures.

Sõbrapäeva puhul on Coca-Cola Plazal varuks veel üks eripakkumine: nimelt on koostöös Rotermanniga loodud võimalus soetada eripakett, mis koosneb tasuta romantilisest mitmekäigulisest õhtusöögist restoranis R14 või Loo Jang ning peale seda kinokülastusest, kus valikus on „Talve“ või „Soovide maraton“. Pakkumise juurde kuulub tasuta parkimine Rotermanni maa-aluses parklas ja restoranis ootav lillekimp.

Venemaa filmitööstuse huvilised on valentinipäeval väga oodatud Volna Raadio korraldatud eriseansile, kus tuleb näitamisele ülipopulaarse armastust täis filmi „Jää“ järg „Jää 2“.

Head Uudised GoodNews