1. Avaleht
  2. Inimene
  3. Otepää Gümnaasiumi hoolekogu tunnustas õpetajaid
Otepää Gümnaasiumi hoolekogu tunnustas õpetajaid

Otepää Gümnaasiumi hoolekogu tunnustas õpetajaid

Otepaa_Gymnaasium (4) [1600x1200]10.juunil toimus Otepää Gümnaasiumi hoolekogu koosolek, kus tunnustati tublisid õpetajaid preemiaga.

Õpetajaid tunnustati statuudi „Otepää Gümnaasiumi 2014. aasta eelarvest Otepää Gümnaasiumi pedagoogiliste töötajate tunnustamise kord“ tingimustel ja korras. Preemiarahaks on vallavanema ametipalk, mis suunati Otepää valla üldhariduskoolidele.

Vastavalt statuudile saavad teha ettepanekuid õpetajate tunnustamiseks kõik inimesed või ühendused kaks korda aastas – kevadel ja sügisel.  Kevadpoolaastal laekus 11 ettepanekut 9 õpetaja kohta.

Otepää Gümnaasiumi hoolekogu otsusel tunnustatakse rahalise preemia määramisega järgmisi õpetajaid:
Merlin Jalajas – IVa klassi õpetaja
Kaja Oja – IIIb klassi õpetaja, inglise keel, haridustehnoloog
Kirsti Vuks – emakeel
Marika Paavo – emakeel, meediaõpetus
Ave Kruusmaa – kunstiained, käsitöö

Hoolekogu esimees Toomas Liiva sõnas, et hoolekogu läbiv seisukoht oli, et tunnustamist väärivad õpetajad, kes suudavad oma õpilasi innustada, kellel on head suhted õpilaste, vanemate ja kolleegidega, kelle ametialasest tegevusest on kasu nii koolile kui kogukonnale ning kes oma tegevusega on eeskujuks nii oma õpilastele kui kolleegidele.

„Hoolekogu väärtustas otsuse tegemisel kandidaatide empaatiavõimet, tolerantsust, võimet luua ja hoida töörahu, koostöövõimet ja –kogemust, sallivust ning tahet areneda ja arendada,“ lisas Toomas Liiva.

 

Head Uudised GoodNews